2012年8月31日星期五

Brude Trial Makeup must-see spørgsmål før


Bride bryllupsdag er den smukkeste kvinde. At have et liv smuk og mindeværdig bryllup. Den forreste del af det forberedende arbejde kan ikke være færre problemer, der kræver opmærksomhed,  brudekjoler online  skal enhver detalje RBI tankevækkende, til hotel kjole, lille invitation slik, alt kan ikke ignoreres. Selvfølgelig er ægteskabet mellem makeup også en meget vigtig del af dagen, så makeup test på forhånd og udføre vedligeholdelsesarbejde på det væsentlige.





http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-7968-brudekjole+2013+popul%C3%A6r+m%C3%A5de+aftenkjole+HCC0144.html
    Makeup test, fortrinsvis anbragt i førægteskabelig måneder
    Fordi hver kvinde ønsker i brylluppet dag er den smukkeste, reserveret brylluppet på forhånd at gøre for at tabe sig, acne, kridtning arbejde makeup test tid og bryllupsdag intervallet er for lang, kan ansigt variere, vil det påvirke formen lærer modellering af ansigtet makeup. Timing er alt for sent, vil det også påvirke andre ordninger for at forberede brylluppet, så en måned i forvejen er bare god.
       
    Se effekten skal brylluppet kjole efter iført makeup test, mens
    Noget især om en kamp, ​​og en generel følelse af en anden farve mix er også meget vigtigt. Den gennemsnitlige bruden i brylluppet dag i det mindste vil forberede to af tøj, en hvid brudekjole, en kjole eller kinesisk tøj. Erfarne make-up artist, i henhold til dit ansigt, hudfarve, hår længde og farve, legemshøjde og farve tøj, du designe en mere koordineret, tilfredsstillende makeup. Brude Trial Makeup tid, havde heller ikke få brylluppet eller ikke leje til tøj, i det mindste i den makeup test, skal bære et bryllup ligner farven på det tøj slidte makeup, så, i videst muligt omfang af nedsættelsen af ​​bryllupsdagen, brudens makeup, bedre i stand til at sikre kvaliteten af ​​makeup.
    Tilbehør præparater er generelt givet i god brudekjole og brude makeup match, undgå forberede sig på forhånd, men tager ikke på affald. Så den bedste efter afslutningen af ​​makeup test ifølge virkningen af ​​makeup test til at købe disse tilbehør. Makeup test, ville erfarne make-up artist lave nogle købe rådgivning for bruden, er det værd at en god reference.





http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-8045-2013+elegant+brudekjole+stropl%C3%B8s+prinsesse+aftenkjole+HCC0183.html

    Bryllup dag detaljer skal gennemføre og make-up artist
    Specifikke steder, herunder makeup artist ankom om morgenen tid, før tid afsat ud af den tidlige makeup. Må ikke forsinke tidspunktet for den nærmeste pårørende af brylluppet bilen. De første blomster klar til, hvem der er ansvarlig? Andet tilbehør Hvem er ansvarlig? Den nette, brudepiger, groomsmen, ny makeup af begge forældre kan give specifikke omkostninger. -For det andet sæt af kjole, skal make-up artist tid til reserve. Fordi på dette tidspunkt at give gæster til toast, skal arrangeres på forhånd.
    Vælg bryllupsdag brude makeup stylist når opmærksomhed skal fremme makeup test
    Ikke alene ser på makeup ansigt, men også håret, med den overordnede følelse af kvalitet kosmetik mv før vi kender den make-up artist er velegnet til dem selv, om de skal foretage den følelse, du ønsker. Brude Makeup Hvis du har brug makeup at være udformet i henhold til den stil af hvert sæt tøj og skabe en passende frisure, men også skifte farve øjenskygge og lip gloss, således at der opnås en følelse af den overordnede koordinering, ser mere smuk. Hvis ikke med makeup, kan blot et sæt af modellering, tid til at skifte tøj, ikke ændre ansigt makeup og hår, forårsager den overordnede stil er ikke forenet føler. Især den første figur til at være mere vestlig, iført et slør, vent tage sit slør, kan falde ud af hårnålen eller hår bag kaotisk og vestlige frisure med kinesisk cheongsam vil påvirke de overordnede resultater ser ikke godt ud .





http://www.billigebrudekjoleronline.dk/goods-8043-2013+elegant+brudekjole+stropl%C3%B8s+prinsesse+aftenkjole+HCC0181.html
    Iført US-elev gør øjne mere charmerende
    US-elev kontaktlinser et slid øjne ser store og skinnende. Bride iført US-elev at være opmærksom på det tid til at købe så lang tid i forvejen som muligt for øjet eller den formelle kæde af optiske butikker gør rutineeftersyn, har normalt trachom, ofte keratitis brud på bryllupsdagen, skal ikke prøve med US-elev.
   Forlænget slid US-elev forårsager brudekjoler online  iltsvind øjne ubehageligt, så hver gang kun iført et par timer, kan den længste ikke være mere end 12 timer. Bare gjort øje laser kirurgi kan ikke være iført den amerikanske elev, for ikke at forårsage betændelse i bryllupsdag, kan brudens øjne ubehagelige og kan føre til brylluppet ikke være.

没有评论:

发表评论